30 december 2022 Midwinternachtwandeling (gewijzigde info)

30 december 2022 Midwinternachtwandeling (gewijzigde info)

Midwinterwandeling 

van station Kampen naar Zwolle

op vrijdag 30 december 2022 

start om 19.00 uur station Kampen

(voor wie wil opstap 18:51 Zwolle Stadshagen)

Dit jaar wordt er weer een ‘Midwinternachtwandeling’ georganiseerd langs de prachtige dijk van Kampen via Wilsum naar Zwolle. Met onderweg een mooi verhaal, een stiltewandeling, muziek, de natuur, de lichtjes in het donker en je medewandelaars.

Wegens omstandigheden hebben we het eindpunt van de wandeling gewijzigd. Ook zal de wandeling een meer ingetogen karakter hebben.
De wandeling eindigt nu bij de Mariakapel van de familie van Dam, Veecaterweg 3 in ’s Heerenbroek, en is dan ongeveer 10 kilometer. Naar verwachting zijn we daar rondom half tien.
Mocht je eventueel je auto al nabij het eindpunt willen neerzetten, doe dat dan niet aan de Veecaterweg want die is vrij smal. Parkeer de auto dan aan de Zwolseweg, die loopt parallel aan de doorgaande weg en bevindt zich vlakbij ons eindpunt. Als je afgesproken hebt dat je gehaald wordt, doe dat ook vanaf de Zwolseweg. Je fiets kun je wel wat dichter bij ons eindpunt neerzetten.

We vragen een kleine bijdrage voor de onkosten. Het resterende bedrag wordt geschonken aan de Kerstactie van Kinderen in de Knel voor de kinderen in de Griekse vluchtelingenkampen.

Iedereen is welkom, neem gerust medewandelaars mee. In de verband met de inkoop graag even opgeven met hoeveel mensen je mee gaat doen, stuur een mail aan:  ovv ‘wandeling’

Van harte welkom,

Alvast goede kerstdagen,

Anne Zweers.

PS Het is donker, koud en een wandeling van ongeveer 10 kilometer. We zijn met de tussenstops ongeveer drie uur onderweg. Denk dus aan je veiligheid, hesjes en lampjes, warme kleding en goede schoenen.