Actie Kerkbalans start zondag 15 januari

Actie Kerkbalans start zondag 15 januari

De jaarlijkse actie van de Rooms-Katholieke Kerk, de Protestantse Kerk, de Oudkatholieke Kerk van Nederland, en, sinds 2018, de Evangelische Broedergemeente. Al sinds 1973 werken kerkgenootschappen samen in de Actie Kerkbalans en doen zo een beroep op de plaatselijke geloofsgemeenschappen voor een financiële bijdrage. Jaarlijks vragen zij hun leden in de tweede helft van januari een financiële bijdrage te leveren aan hun eigen plaatselijke kerk.

De kerk krijgt geen subsidie. Onderhoud van het gebouw, de koffie, maar ook het personeel en missionaire en maatschappelijke projecten kosten geld. Daarom is er de Actie Kerkbalans.

Wat staat u te wachten : de leden die hebben aangegeven digitaal te geven krijgen een dezer dagen een e mail waarmee ze hun bijdrage voor 2023 kunnen toezeggen.

De andere leden krijgen een envelop in de bus waarmee ze hun bijdrage aan onze kerk kunnen toezeggen. Onze kerk? Ja, want het grootste gedeelte van uw toezegging komt ten goede aan de Open Kring.

Uw envelop wordt niet opgehaald maar u kunt

  • Of de QR code scannen op de achterkant van de brief en meteen betalen
  • Of de brief invullen en versturen naar het Kerkelijk Bureau
  • Of de brief invullen en de envelop brengen naar uw contact persoon . De naam van uw contact persoon staat vermeld op de groen kaart die bijgevoegd is.

Als er nog vragen zijn kunt u altijd bij ons terecht.

Andre Wagenaar, tel. 038 4201080

Fred Ridderbos, tel. 038 4547845

Wij hopen op een goed verloop van de actie en een mooie opbrengst.