Jeugd

Oppaskring

Voor de kinderen van 0 – 4 jaar is er iedere zondagmorgen oppasdienst. Minimaal 2 volwassenen zijn als oppas aanwezig. Voor de allerkleinsten is er een box of wipstoel, voor de wat oudere kinderen is er geschikt speelgoed. Neem wel je eigen speen of knuffel mee! Op het whiteboard in de oppasruimte kun je de naam van je kind schrijven, het is prettig voor de oppassers als ze je kind bij naam kunnen noemen. Tijdens de collecte kun je je kind ophalen en meenemen de kerk in. Zo ontvang je samen met je kind de zegen aan het einde van de dienst.

Vragen, suggesties of wil je je aanmelden als oppasser? Mail ons:

Kinderkring

Zit je op de basisschool? Kom dan iedere zondagmorgen naar de Kinderkring! We gaan samen de kerk uit en wij vertellen jullie een verhaal uit de bijbel. In het maandblad kun je al lezen waar het verhaal van die zondag over gaat. We praten samen over dit verhaal. Daarna gaan we nog wat knutselen of een spel spelen naar aanleiding van het verhaal. Het is altijd heel gezellig. Er zijn twee groepen bij de Kinderkring, net als op school: een onderbouw (groep 1 t/m 4) en een bovenbouw (groep 5 t/m 8).

Wil je wat vragen? Dat kan via ons mailadres:

Basiskring

De afgelopen jaren hebben we Basiscatechese georganiseerd voor kinderen van groep 6, 7 en 8. Jarenlang na kerktijd, het laatste jaar tijdens kerktijd. Dit jaar willen we de catechese anders gaan aanbieden en daarom hebben we een nieuwe naam: Basiskring. We willen graag met elkaar in gesprek over actuele onderwerpen en hoe je die op een praktische manier verbindt aan de kerk en het geloof. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de kinderen elkaar beter leren kennen, zodat er meer onderling contact ontstaat. Lees meer…

Jongerenkring

Kerk: wat moet je er mee? Kerk: wat wil je er mee? En hoe past dat allemaal in je leven van druk druk druk (met uitgaan, sport, werk, school, …..). En misschien neem je ook nog wel wat wereldproblemen op je nek…… ellende genoeg.
In de jongerenkring staat een bijbeltekst centraal en hoe vertaal je dat naar het nu, naar wat er bij jullie leeft. Hier praten we dan samen over. Met laptop en beamer kijken we wat er op internet over het onderwerp te vinden is, of er goede muziek bij te vinden is, of…..vul zelf maar in. We hopen dat je komt (zelfs als je van je ouders moet!).

Op zondag 7 november willen we weer beginnen met de Jongerenkring. We willen de jongeren tussen 12 en 16 jaar van harte uitnodigen om bij de start aanwezig te zijn.

Volgende data jongerenkring:
7 november 2021, 5 december 2021, 9 januari 2022, 6 februari 2022, 6 maart 2022, 3 april 2022, 15 mei 2022 en 5 juni 2022.

We beginnen direct om 09.30 in de keuken van de kerk. Die kerkzaal zie je die zondagmorgen dus in elk geval niet van binnen. Dat kan een hele geruststelling zijn.

Nog niet gerust of het echt wel wat is? Mail: en vraag ons wat je wilt weten!

Namens leiding Jongerenkring,
Christien, Gerald en Eric