Aktie Kerkbalans 2017

Aktie Kerkbalans 2017

In onze kerk hebben we het gelukkig niet vaak over geld, maar één keer per jaar vragen we nadrukkelijk uw financiële steun voor de Open Kring. Of u nu slechts met ons sympathiseert of zeer regelmatig komt, uw steun is hard nodig en wordt ook zeer gewaardeerd. Samen met uw financiële steun en de vele vrijwilligers in onze gemeente willen we dat het mogelijk blijft om ook in dit gedeelte van Zwolle aanwezig te blijven als Protestantse Kerk.

Als protestantse wijkgemeente in Stadshagen willen we een plaats bieden in onze wijk voor iedereen die ruimte zoekt voor hun geloof. Wij zijn een Kring gevormd door mensen, die geïnspireerd willen worden, geborgenheid zoeken en stilstaan bij vreugde en verdriet. We zijn een Open Kring, open voor iedereen die wil binnenkomen, iedereen die met ons op zoek is naar God. Weet dat u iedere zondag van harte welkom bent, de koffie staat altijd klaar en er zijn ook specifieke kringen voor bijvoorbeeld jongeren, werkzoekenden en senioren.

Met uw bijdrage kunnen we de vaste lasten betalen zoals ons mooie kerkgebouw en onze predikant. Maar we willen ook juist extra aandacht geven aan jeugdwerk, aansprekende kerkdiensten en andere kerkelijke activiteiten in Stadshagen.

Geven voor Kerkbalans komt sinds 2014 meer rechtstreeks ten goede aan de wijk waaraan u verbonden bent, dit noemen we “financiële decentralisatie”. U doneert aan de Protestantse Gemeente Zwolle, maar omdat u als voorkeurswijkgemeente de “ Open Kring’ heeft aangegeven komt uw gift via een omweg voor een aanzienlijk gedeelte weer bij onze wijkgemeente terecht. Mocht u precies willen weten hoe dit werkt, kijkt u dan nog eens op de website www.pknzwolle.nl voor meer uitleg.

We zijn dankbaar voor uw gift.

Met vriendelijke groet,
Kerkenraad Open Kring