Basiskring voor kinderen uit groep 7 en 8

Basiskring voor kinderen uit groep 7 en 8

De afgelopen jaren hebben we Basiscatechese georganiseerd voor kinderen van groep 6, 7 en 8. Jarenlang na kerktijd, het laatste jaar tijdens kerktijd.
Dit jaar willen we de catechese anders gaan aanbieden en daarom hebben we een nieuwe naam: Basiskring. We willen graag met elkaar in gesprek over actuele onderwerpen en hoe je die op een praktische manier verbindt aan de kerk en het geloof. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de kinderen elkaar beter leren kennen, zodat er meer onderling contact ontstaat.

Organisatie dit jaar

In kleine groepen (max. 10 kinderen), op een avond door de week van 19.00 uur tot 20.00 uur, bij de leiding thuis (ergens in Stadshagen).
We starten op 6 en/of 7 juni en dan is het 5 achtereenvolgende weken achter elkaar. We sluiten af op zondag 9 juli met een dienst waarin de kinderen van groep 8 ´´overvliegen´´ naar de Jongerenkring en we gaan dan na kerktijd nog iets gezelligs samen doen. Bij genoeg aanmeldingen zullen er 2 groepen starten.
Je kunt je voorkeur aangeven voor dinsdag- of woensdagavond. We kijken naar het aantal aanmeldingen en voorkeuren en delen dan de groepen in

Aanmelden via voor 15 mei!

Geef het volgende door:
• Je naam
• In welke groep je zit
• Je voorkeursavond
• Telefoonnummer waarop je ouders zijn te bereiken
• Als je het hebt: je eigen emailadres en mobiele nummer

De data op een rij:

6 of 7 juni
13 of 14 juni
20 of 21 juni
27 of 28 juni
4 of 5 juli
9 juli afsluitende dienst

Wij hebben er zin in om de nieuwe Basiskring te gaan organiseren! Met vriendelijke groet,

Marieke Reinders
Janny Veenstra
Janke Verheij

PS

Wanneer we met twee groepen gaan starten, zijn we nog dringend op zoek naar nieuwe leiding! Dus bij deze een oproepje voor alle ouders en andere volwassenen: Wil je ons team komen versterken en mee helpen met het vormgeven van de nieuwe Basiskring? Stuur dan een mailtje naar .