Even voorstellen: Jantine Huisman

Even voorstellen: Jantine Huisman

Per 1 maart ben ik aangesteld als Kerkelijk werker Jeugd en Jonge gezinnen voor de Open Kring. Jullie zullen mij dan ook vanaf deze periode af en toe kunnen tegenkomen in de zondagse dienst, of tijdens een activiteit. Bij deze zal ik mij bovendien even kort voorstellen. Mijn naam is Jantine Huisman, ik ben 26 jaar en afgestudeerd als godsdienstwetenschapper en pedagoog. Ik ben opgegroeid in Friesland en woon ondertussen alweer 8 jaar in Groningen. Ik woon daar samen met mijn vriend (verloofde) Albert, en op 8 september hopen wij te trouwen!
Op het moment ben ik lid van de Doopsgezinde kerk, waarvoor ik ook werk als lekenpredikant en als representant voor de Europese jongeren. Met name het praktische geloof van de doopsgezinden spreekt mij erg aan, en ik probeer zelf dan ook te leven vanuit de principes van de Bergrede en de werken van Barmhartigheid.
In mijn dagelijks leven ben ik naast lekenpredikant (en nu kerkelijk werker) ook tekstschrijver, en hou ik me bezig met het trainen van een meidenvolleybalteam. Ik hou van sporten, lezen en muziek maken, en besteed veel tijd door met vrienden en familie.
Ik kijk er naar uit om nader kennis te maken in de komende maanden. Hopelijk tot snel!

Jantine