Ga mee naar de film ‘Storm’

Ga mee naar de film ‘Storm’

Het lijkt ons, Margo en Riët, leuk om met een groep jongeren vanaf 12 jaar naar de film ‘Storm’ te gaan. Omdat zowel het Fraterhuis alsook Pathé slechts per week programmeren is het enigszins onder voorbehoud, maar het plan is dat op donderdagmiddag of – avond 23 februari te doen. Lijkt het je leuk, zie de korte beschrijving van de film, dan kun je je opgeven via . Leuk als je meegaat!

Storm: Letters Van Vuur speelt zich af in de middeleeuwse Lage Landen, waar de 12-jarige Storm ziet hoe zijn vader Klaas wordt gearresteerd.
Klaas is door de Inquisitie betrapt tijdens het drukken van een belangrijke, maar verboden brief van Maarten Luther. Storm weet te ontkomen met de originele drukletters en wordt zo ongewild het middelpunt van de jacht op de brief. Bedreigd door de Inquisitie, maar geholpen door Marieke, een weesmeisje dat in de ondergrondse tunnels woont, moet Storm in een race tegen de klok zijn vader zien te redden van de doodstraf. Wat begint als een spannend avontuur, ontaardt in een gevecht voor ieders vrijheid.