Gezamenlijke kerkdienst in Stinskerk 31 oktober

Gezamenlijke kerkdienst in Stinskerk 31 oktober

Zondag 31 oktober 2021, 09.30 uur, gaat ds. Cor Baljeu voor in een gezamenlijke dienst vanuit de Stinskerk. Organist is Henk Kamphof.
LET OP! De klok gaat zaterdagnacht een uur achteruit ivm de wintertijd.

Stinskerk

Zondagsbrief

Kijken en luisteren via Kerkdienstgemist.nl

De uitzending is vanuit de Stinskerk te horen en te zien via het Kerkdienstgemist.nl-kanaal van de Stinskerk: https://kerkdienstgemist.nl/stations/279-Stinskerk-in-Zwolle/events

Digitaal collecteren

Digitaal bijdragen aan de collecten is mogelijk via de Appostel-app, QR-code of rechtstreeks via de website van SKGCollect.

1e collecte Diaconie Zwolle
2e collecte Kerk (tgv Open Kring)
3e collecte Onderhoud kerkgebouwen
Kerkgebouwen: we hebben er steeds minder. En hoe lang nog kunnen we beschikken over de kerkgebouwen die de Protestantse Gemeente Zwolle tot nu toe heeft? We voelen de noodzaak en het verlangen om de deuren van de kerk open te zetten en een welkom te bieden aan velen. Vaak is de kerk letterlijk het middelpunt van de wijk: een huis van hout en steen dat ruimte biedt aan alles en allen. Ruimte voor God en voor alles wat ons met God verbindt.

Je kunt daarnaast nog geven voor de Kerk in Actie bus (Open Kring). Deze is bestemd voor voor de landelijke actie voor vluchtelingen kinderen in Griekenland (= KiA).

Via de Appostel-app

Als je een smartphone hebt is dit de handigste manier. Download op je smartphone of tablet de app Appostel in de Play store (Android) of in de app store (Apple) en kies bij “uw gemeenten” vervolgens voor de Protestantse Gemeente Zwolle. Maak simpel eenmalig een account aan en je kunt voortaan digitaal doneren aan de aangegeven collecten. Betalen kan via Ideal, incasso en een betaaltegoed. Met name via de laatste optie verloopt het doneren razendsnel.

Of scan met uw smartphone de QR-code

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is QR-code-Collectes-Open-Kring.png
QR-code Open Kring

Via de website van SKG-collect

Ga naar de website van SKGCollect. :
Voor de Open Kring: https://site.skgcollect.nl/35/doel/3117/openkring.html.
Onderaan de pagina kun je doorklikken naar de verschillende collectes. Probeer het eens.

Nieuw: Niet-digitale mogelijkheden om uw gift te geven!

Voor degenen die niets kunnen met QR-codes of geldapps: er zijn twee andere manieren om toch je gift aan de collecte te kunnen geven:

Open Kring (datum zondag): D€… / K €… / 3 €… / KiA €… Mail naar Lucinda Blauw voor meer informatie of hulp: