Kerkdienst zondag 18 juli in de Stinskerk

Kerkdienst zondag 18 juli in de Stinskerk

Tot en met 15 augustus zijn de diensten om de beurt in de Open Kring en de Stinskerk. Op zondag 18 juli is de dienst in de Stinskerk.

Voorganger is ds. P.E.G. Wiekeraad,
Organist is Henk Kamphof,
zangers zijn Egbert Koersen, Janine Nauw, en Klaas van der Sluis.

Liturgie

De liturgie van de dienst kun je hier downloaden:

Bijwonen van de dienst in de Stinskerk

Als je deze dienst fysiek wilt bijwonen, moet je je aanmelden via het reserveringssysteem van de Stinskerk. Dat kan via de volgende knop:

Uitzending via de Kerkdienstgemist-kanaal Stinskerk

De uitzending van de kerkdienst is te zien via het Kerkdienstgemist-kanaal van de Stinskerk, te bereiken via de volgende knop:

Digitaal collecteren

Het is even wennen die digitale diensten. Niet meer feitelijk bij elkaar zijn, maar verbonden via een onzichtbaar lijntje, het internet. Ook het collecteren is wennen. Vergeten we het? Maar dan zouden we ook onze mooie en goede doelen vergeten.. Is het ingewikkeld?
Het is al mogelijk via de Appostel-app, QR-code of rechtstreeks via de website van SKGCollect.

1e collecte Diaconie Zwolle
2e collecte Kerk (tgv Open Kring)
3e collecte Intermezzo (nazorg kankerpatienten)
Kerkgebouwen: we hebben er steeds minder. En hoe lang nog kunnen we beschikken over de kerkgebouwen die de Protestantse Gemeente Zwolle tot nu toe heeft? We kunnen nu de coronamaatregelen versoepelen de deuren van de kerk verder openzetten om een welkom te bieden aan velen. Vaak is de kerk letterlijk het middelpunt van de wijk: een huis van hout en steen dat ruimte biedt aan alles en allen. Er is onderdak nodig voor iedereen. Ruimte voor God en voor alles wat ons met God verbindt.

Je kunt daarnaast nog geven voor de Kerk in Actie bus (Open Kring). Deze is bestemd voor ‘wereldwijd strijden tegen corona’ (= KiA).

Via de Appostel-app

Als je een smartphone hebt is dit de handigste manier. Download op je smartphone of tablet de app Appostel in de Play store (Android) of in de app store (Apple) en kies bij “uw gemeenten” vervolgens voor de Protestantse Gemeente Zwolle. Maak simpel eenmalig een account aan en je kunt voortaan digitaal doneren aan de aangegeven collecten. Betalen kan via Ideal, incasso en een betaaltegoed. Met name via de laatste optie verloopt het doneren razendsnel.

Of scan met uw smartphone de QR-code

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is QR-code-Collectes-Open-Kring.png
QR-code Open Kring

Via de website van SKG-collect

Ga naar de website van SKGCollect. :
Voor de Open Kring: https://site.skgcollect.nl/35/doel/3117/openkring.html.
Onderaan de pagina kun je doorklikken naar de verschillende collectes. Probeer het eens.

Nieuw: Niet-digitale mogelijkheden om uw gift te geven!

Voor degenen die niets kunnen met QR-codes of geldapps: er zijn twee andere manieren om toch je gift aan de collecte te kunnen geven:

Open Kring (datum zondag): D€… / K €… / 3 €… / KiA €… Mail naar Lucinda Blauw voor meer informatie of hulp: