Kerkdienst gemist

De Open Kring is aangesloten bij kerkdienstgemist.nl, zodat u op elk willekeurig moment de kerkdienst van afgelopen week (en daarvoor) kunt beluisteren:

beluister hier de laatste kerkdiensten

Of beluister onze diensten via podcast.

Meer informatie over de werking van deze geluidsopnames vindt u op:
www.kerkdienstgemist.nl

Komt u er niet uit en heeft u hulp nodig? Stuur dan even een mailbericht dan helpen wij u graag.

 

Kerkradio

Sinds kort kan men thuis naar kerkdiensten vanuit alle PKN-kerken in Zwolle luisteren, gelijktijdig met de dienst of naderhand. Dit nieuwe systeem van internetradio vervangt het oude kerktelefoonsysteem. De Open Kring stelt deze mogelijkheid ook ter beschikking aan hen die niet of moeilijk in staat zijn de kerkdiensten te bezoeken of om een andere reden de diensten thuis willen beluisteren.
Hebt u een eigen pc dan kunt u inloggen op www.kerkdienstgemist.nl en vult u in de zoekbalk “open kring” in. Of klik op de link bovenaan deze pagina. Een andere mogelijkheid is om te luisteren via een Lukas-ontvanger. Deze ontvanger wordt aangesloten op de telefoonaansluiting of een internetmodem.
Het systeem van kerkradio maakt het ook mogelijk om bijzondere diensten, als huwelijk en rouw, op te nemen op de server om het daarna te downloaden voor eigen gebruik. Informatie over deze dienstverlening bij Bert Klerk, tel. 4217046.