‘Nelleke’ glossy – uw bijdrage graag voor 10 november!

‘Nelleke’ glossy – uw bijdrage graag voor 10 november!

Glossy Nelleke

‘Nelleke’ glossy – Iedereen kan daarin schrijven voor Nelleke, maar wel voor 10 november!

Op 4 december neemt Nelleke Beimers afscheid van de Open Kring. Een grote verandering voor haar en voor de Open Kring. Het afscheid is in de viering. Je kunt mee doen aan een gezamenlijk cadeau (zie wijkblad). En er is meer. Namelijk een ‘Nelleke’ glossy.

Als afscheidscadeau voor Nelleke maakt de Open Kring de glossy ‘Nelleke’. Iedereen kan daar aan meewerken. Beter gezegd: hoe meer mensen meewerken, hoe mooier en dikker de glossy wordt. Deze glossy kun je alleen online maken. Als je een mailtje stuurt naar Eline Nijmeijer, , dan ontvang je je inlogcode. Volg dan de gegevens van de site, dan komt het goed. Belangrijk is wel om niet te vergeten je bijdrage op te slaan en uiteindelijk te versturen. Als de bijdrage eenmaal is verstuurd kun je die niet meer veranderen.

Je kunt persoonlijk, of als gezin, of als werkgroep van de kerk een pagina aanmaken. Je kunt verhalen schrijven, foto’s invoegen en op die manier een persoonlijke pagina schrijven in de ‘Nelleke’ Glossy.
Vanwege de deadline, redactie en het drukproces vragen we je zo snel mogelijk er voor te gaan zitten. De deadline ligt op 10 november. Dat is al heel snel!

Mocht je zelf niet in gelegenheid zijn om online te werken, maar wil je wel een pagina aanmaken, neemt u dan contact op met Leontine Los, Geke Cleveringa of Margo Jonker