Vrijdag 8 april Palmpaasstokken versieren

Vrijdag 8 april Palmpaasstokken versieren

Vrijdag 8 april (15.00 tot 17.00 uur) gaan we in de kerkhal weer palmpaasstokken versieren. Tijdens de Palmpasen dienst van zondag 10 april kunnen de kinderen met deze stokken een optocht door de kerk lopen. Ook gaan we deze ochtend bij verschillende afdelingen van het Zonnehuis op bezoek. Wij willen daar een versierde palmpaasstok brengen en wat lekkers voor de bewoners erbij. Kom jij ook??

Alle kinderen die het leuk vinden om een stok te komen versieren zijn van harte welkom. Wel vinden we het fijn als er een ouder, oma/ opa/ oppas mee komt om te helpen. Je moet dan wel zelf een kruis mee nemen dat je gaat versieren. Alle andere spullen om de stok te versieren regelen wij. Ook moet je zelf een broodhaantje kopen of bakken. Om te weten voor hoeveel kinderen we spullen moeten halen, vragen we jullie om je van te voren op te geven.

Dus alles op een rijtje:

Wat:                                   Palmpaasstok maken in de kerk

Wanneer:                           Vrijdag 8 april van 15.00-17.00

Wat neem je mee:          Een kruis, een broodhaantje en een ouder die je kan helpen als het niet helemaal zelf lukt.

Opgeven:                             (uiterlijk maandag 4 april)

Gezocht: Hulp bij het organiseren en uitvoeren van het palmpaasstokken versieren. Wie vindt het leuk om ons mee te helpen? Dat kan in de voorbereiding en/ of op de middag zelf. Je hoeft niet betrokken te zijn bij de kinderkring, maar het gewoon leuk vinden om mee te doen. Wie meldt zich aan? We hopen op enkele aanmeldingen, zonder hulp gaat het ons helaas niet lukken…