Nieuws

19 maart 19.30 uur Filmavond

De laatste filmavond van dit seizoen is niet op de gebruikelijke donderdag, maar op dinsdagavond. Vanaf 19.15 uur is er inloop met een kop koffie of thee en om 19.30 uur start de film. Na afloop kunnen we nog napraten onder het genot van het hapje en een drankje.
Locatie: De Open Kring, wees welkom!

”Bewogen om de schepping?”

Met deze titel is er een kerkdienst op 17 maart in de Open Kring. We beginnen om 09:30 uur. We zoeken naar balans in de lastige vragen over duurzaamheid en verantwoordelijkheid. We doen dit door te zingen, luisteren, spreken. Ds. Jan Woltinge is de voorganger, de werkgroep Groene Kerk heeft dit samen met hem voorbereid. Er is zeker aandacht voor de kinderen!

10 maart Toekomst wijkgemeenten Zwolle-West

Op zondagmorgen 10 maart, na de kerkdienst, zal een toelichting worden gegeven op de de voorstellen van de Stuurgroep Zwolle West over de toekomst van de Open Kring en de Stinskerk. Deze voorstellen zijn door zowel de kerkenraad van de Stinskerk, als de Open Kring positief ontvangen.
U krijgt tijdens de bijeenkomst ook de gelegenheid om te reageren.

7 maart Ik was geen verrader!

Op donderdag 7 maart speelt ds. Bert Aalbers de monoloog ‘Ik was geen verrader!’ Deze monoloog is ontstaan vanuit het boek ‘De ware Judas (2006)’ en brengt het verhaal van Judas Iskariot voor het voetlicht.

Veertigdagentijdkalender 2024

Wil je bewust toeleven naar Pasen? Ook dit jaar biedt Petrus voor de Veertigdagentijd een dagelijkse kalender aan, die je uitdaagt om in aanloop naar Pasen elke dag even stil te staan.

11 februari Vriendjes- en Vriendinnetjesdienst

Op zondag 11 februari, vanaf 09.30 uur, is er een vriendjes- en vriendinnetjesdienst!

Thema van de dienst is: Het dak eraf! Voorganger is ds. Anne Zweers.

Kom je ook?

18 januari Filmavond

Na de drukke decembermaand is een ontspannen filmavond precies wat we nodig hebben. Op het programma staat de film De Acht Bergen (2022, regie Charlotte  Vandermeersch en Felix van Groeningen), naar de bestseller van Paolo Cognetto.

Actie Kerkbalans 2024

In januari wordt de actie Kerkbalans weer gestart. Voor een aantal van u wijzigt er wat in de bezorging van de enveloppen voor de actie Kerkbalans. Hierna geven wij aan wat er verandert. En uiteraard vragen wij daarnaast uw aandacht voor het belang van uw financiële bijdrage.

29 december Midwinterwandeling

Dit jaar wordt er op 29 december weer een ‘Midwinternachtwandeling’ georganiseerd langs de prachtige dijk van Kampen via Wilsum naar Zwolle. Met onderweg een mooi verhaal, een stiltewandeling, muziek, de natuur, de lichtjes in het donker en je medewandelaars.

Welkom in onze kerkdiensten rondom Kerst!

U bent van harte welkom in onze diensten op 24 december (4e Advent) en 25 december (1e Kerstdag).

18 december Kerstoptreden Grace & Glory

Het verhaal van de geboorte van de navolging van Christus. Op maandag 18 december organiseert het Ontmoetingshuis in samenwerking met de Open Kring een gezellige kerstavond. Het koor neemt u op sprankelende wijze mee op weg naar kerst.

21 november Ziekenzalving in de pastorale praktijk

Op dinsdagavond 21 november vanaf 20.00 uur is er in de Open Kring een thema-avond over ziekenzalving in de pastorale praktijk.