Via Hemelvaartsdag op weg naar Pinksteren, doe je mee?

Via Hemelvaartsdag op weg naar Pinksteren, doe je mee?

Zonder Hemelvaart geen Pinksteren, niet omhoog blijven kijken maar om je heen. Samen met de Stinskerk wordt op Hemelvaartsdag 26 mei ’s morgens – in aanloop naar de viering in de Open Kring – een aantal activiteiten georganiseerd. De werkgroep Groene Kerk van de Open Kring nam hiervoor het initiatief, mooi dat ook de Stinskerk graag hieraan wilde deelnemen. Zo trekken we gezamenlijk op naar deze viering. Het thema dat centraal staat is: lokaal, dichtbij. Kijk eens om je heen, wat zie je, wat hoor je, enz….

Heb je voorkeur voor fietsen dan ga je naar het startpunt bij de Stinskerk. Wil je graag wandelen dan ga je naar de Open Kring. Tijdens deze activiteiten worden een aantal opdrachten uitgevoerd. Oh ja, neem je mobiel mee..

Vanaf 09:00 uur is er dus een keuze tussen een fietstocht (die start bij Stinskerk en eindigt bij de Open Kring), een wandeling (start bij Open kring) en als je minder mobiel bent: een activiteit in de Open Kring. We houden ook rekening met de kinderen, die samen met hun ouders mee kunnen doen.

Om 10:00 is er dan een korte viering in de Open Kring, die geleidt wordt door mw Liesbeth van Es. Na de viering is er koffie/thee in de Open kring.

En bij slecht weer is er een alternatief programma, dat begint om 09:00 in de Open Kring met koffie. Om 09:30 is een quiz rondom het thema. We sluiten dan de morgen af met de viering die begint om 10:00 uur.

Zijn er vragen? Neem dan contact met werkgroep Groene Kerk: . Via zondagsbrieven en Facebookpagina is de actuele informatie te volgen.