Welkomzondag

Welkomzondag

banner

Zondag 18 september vieren we onze welkomzondag. Een creatieve viering, en daarna ontmoeting en activiteit voor jong en oud. Kennismaken – verdiepend of vernieuwend of voor het eerst – met elkaar. En een lichtvoetige koffie op een verrassende plek.
Iedereen is welkom. Om 9.30 uur de viering aan de hand van de vraag ‘Wie kan de soep weerstaan?’. En daarna verplaatsen we ons naar het nieuwe café aan de Milligerplas. Daar staan koffie, thee en limonade voor ons klaar. Aansluitend zijn er allerlei strandactiviteiten voor jong en oud te doen. Ook bij slecht weer! We sluiten af met het eten van soep! Tussen half een en een uur is het einde van de bijeenkomst.
Iedereen heel hartelijk welkom!

De Open Kring kookt en bakt

Wie zou er ten behoeve van de welkomzondag 18 september iets willen bakken, of wat ingrediënten voor de soep mee willen nemen? De ingrediënten gebruiken we op die zondag in de keuken van de Open Kring. De baksels worden aangesneden in het café aan de Milligerplas.
In de kerk liggen briefjes met daarop geschreven ingrediënten of baksels. Als u wat wilt meenemen of bakken kunt u 1 of meerdere van deze briefjes meenemen, naar gelang u zelf wilt bijdragen of bakken. Als alle briefjes op zijn, weten we dat het goed komt op de welkomzondag.
Bij voorbaat heel hartelijk dank voor deze inzet!

Welkomzondagactiviteiten

Op de welkomzondag willen we bij de Milligerplas graag wat activiteiten organiseren voor jong en oud. Daarvoor hebben we ook wat materialen nodig, Namelijk: vliegers, schepjes, emmertjes, beachvolleybal, grote lege plasticflessen, voetballen. Wie zou ze mee willen nemen, en ook weer mee terug willen nemen, naar de Milligerplas op 18 september? En is er iemand die het leuk vindt om bij een activiteit (vliegeren, volleyballen, strandlampjes maken, zandkastelen maken, etc.) te helpen? Het is fijn om te weten of het goedkomt. Wil je even laten weten als je iets bij kunt dragen aan ?